showroom10


16 + 1 Greek designers
Το Showroom10 που εκπροσωπεί αποκλειστικά Έλληνες designers, γιόρτασε τη νέα σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, διοργανώνοντας ένα μοναδικό event. Σύγχρονοι Έλληνες δημιουργοί, new fashion brands και stylist’s collections, παρουσιάστηκαν στο μεγαλύτερο γεγονός μόδας της χρονιάς.
Οι συλλογές γνωστών αλλά και ανερχόμενων σχεδιαστών της ελληνικής σύγχρονης μόδας, αναδείχθηκαν μέσα από ένα πρωτότυπο fashion installation για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 22 Απριλίου στο Root Art Space.
H νεοϋρκέζικη αισθητική του RootArtSpace και τα πολλαπλά spaces που ανοίγονται κατά μήκος και περιμετρικά του ιδιαίτερου αιθρίου του, γίνονται ένα εντυπωσιακό σκηνικό όπου στήθηκε  το πολυδιάστατο catwalk του Showroom10. Κάθε γωνιά του RootArtSpace και ένας Έλληνας σχεδιαστής, κάθε συλλογή και μια ξεχωριστή αισθητική προσέγγιση. Κάθε δωμάτιο του χώρου διαμορφώθηκε  σε FashionGallery και οι δημιουργίες των σχεδιαστών πήραν χαρακτήρα arty.
Στόχος του Showroom10 είναι να συστήσει στο ελληνικό και ξένο κοινό τους ταλαντούχους Έλληνες Σχεδιαστές που θα δημιουργήσουν  το design buzz τα επόμενα χρόνια στην ελληνική βιομηχανία μόδας.
Οι 16+1 σχεδιαστές του showroom10 :
Brokequeens (Ειρήνη Κυριακοπούλου & Ιωάννα Μανουσοπούλου)
ChrisP (Χρήστος Μυλωνάς & Νίκος Λεφάκης)
Clash-ified2( Σάντυ Καραγιάννη & Φοίβος Κούτσικος)
Ελεάννα Κατσίρα
Emma swimwear (Εμανουέλα Ηλιάκη)
Gaffer& Fluff (Κατερίνα Βαμβακά)
Kallisti swimwear (Vaya Moutsou)
Κατερίνα Ψωμά
La vaca loca, (Ρόζα & Βούλα Σπυροπούλου)
Mario knitwear (Μάριος Ιντζές)
Marivee (Βασιλική & Καίτη Ρούσου)
Mummy’s Boyfriend (Αγγελική Δημητρακοπούλου & Ορέστης Καμπερίδης)
Mumu Organic (Αθηνά Μπεντίλα)
Nortin (Ελεονόρα Ζαχαρίου)
Samantha Sotos
Stylischious (Αλεξάνδρα Κατσαίτη)
+ SteliosKoudounaris, guest designer












photos by eLiz@rT

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου