Fashion by Constasy

Ο Κωνσταντίνος Συρούκης έκτος από φίλος μου , είναι και ένας εξαιρετικά δημιουργικός και ανήσυχος άνθρωπος...
  Ενώ έχει δικό του γραφίστικο γραφείο art*PROJECTS , αποφάσισε να μπει και στον  χώρο της μόδας! Έτσι δημιούργησε τη δική του σειρά ρούχων και αξεσουάρ  CONSTASY...
 Το πάθος του , αλλά και η πρακτικότητα του εναρμονίζονται με τις δημιουργίες του.Μπλούζες oversizes, xρώματα που συνδυάζονται εύκολα και καλής ποιότητας υφάσματα είναι κάτι που θα προσέξει κάνεις τόσο στα ρούχα όσο και στα φουλάρια του, τα οποία είναι σχεδιασμένα να είναι unisex..
Όταν τον επισκέφτηκα λοιπόν στο γραφείο του μου ήρθε η ιδέα να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες από τον χώρο του,ο οποίος έχει πολύ ενδιαφέρον.Το ένα έφερε το άλλο και καταλήξαμε να του προτείνω να φωτογραφηθεί μαζί με την φίλη μου Στεφάνια φορώντας δημιουργίες του , ώστε να μπορείτε να πάρετε μία γεύση  από CONSTASY !!!
Αν θέλετε να δείτε ένα δείγμα της δουλείας του μπορείτε να παρευρεθείτε στο Fashion Room Service , το οποίο διοργανώνει το περιοδικό OZON...Για ένα απόγευμα, αυτό της 1ης Απριλίου, τα Fresh Hotel, Grecotel Pallas Athena και το City Circus Hostel θα φιλοξενήσουν πάνω από 40 καταξιωμένους και ανερχόμενους σχεδιαστές και brands παρουσιάζοντας ένα pop-up πανόραμα της τρέχουσας σκηνής της μόδας, αλλά και του όλο και πιο δυναμικού τοπίου στον χώρο του ελληνικού design.
Το Fashion Room του CONSTASY  θα βρίσκεται συγκεκριμένα στο Grecotel Pallas Athena...




photos by eLiz@rT

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου